Sanitaire dammsugare – Den bästa Städfirma du kan köpa?

 

Många klagar över de dåliga prestanda och hållbarheten hos de flesta Städfirma Malmö. Vissa tillverkare tillverkar emellertid maskiner som är speciellt konstruerade för att ge kraftfull sugkraft, hållbarhet och användbarhet. Sanitaire dammsugare är ett sådant företag. Men är det bäst eller finns det andra märken som är ett bättre köp? Svaret är inte så enkelt.

Det går inte att förneka företagets stamtavla. Helt enkelt har företaget från början skapat kommersiella apparater – maskiner konstruerade för och sålda till rengöringsföretag. Faktum är att Sanitaire Städfirma Malmö i många år inte var till detaljhandeln.

 

Tack och lov, dessa fina apparater kan nu köpas av alla och valet som erbjuds är stort; Du kan köpa kraftfulla upprättar som DuraLux rakt igenom till små, lätta burkar.

 

Men är de de bästa dammsugare på marknaden? Jo, ja och nej är svaret. Personligen tycker jag att de mindre, billigare maskinerna är mer än matchade av andra märken. Electrolux, Miele, Bosch och andra gör bra, prisvärda lätta maskiner som, beroende på vilken modell du väljer, är bättre än ett jämförbart Sanitaire-vakuum.

 

Men det är en annan historia när man tittar på kraftfulla upprättningar. Ta till exempel Sanitaire DuraLux upprätt vakuum, särskilt SC9180. Detta är en seriös rengöringsmaskin. Den levereras med en kraftfull 11,5amp motor, HEPA filter (och den är tvättbar), en borste med 4 manuella höjdjusteringar, en väldigt stor 4-dammsugpås och inbyggda verktyg som innehåller en förstärkt sträckslang.

 

Många kan påpeka att andra kvalitetsmärken erbjuder uppställningar med jämförbara egenskaper – Riccar dammsugare är också gjorda för att vara hållbara och kraftfulla och jämföra och utföra lika bra som Sanitaire.

 

Men det som verkligen sätter DuraLux Sanitaire Städfirma Malmö iväg är dess användbarhet. Filtret har till exempel utformats snyggt så att det bara kan bytas ut och enkelt. På samma sätt kan nätsladden enkelt bytas ut om den är skadad. V-remskivan har också utformats så att det inte finns någon nedetid.

 

Ingenting är perfekt men, och många Sanitära upprättstående dammsugare saknar vissa egenskaper som skulle göra dem bättre apparater. DuraLux är till exempel inte självgående och väger ca 20 kg vilket kan göra att de är svåra i vissa situationer.

 

Riccar dammsugare (och andra) använder också mer metall vid konstruktionen av vissa delar av sina maskiner. Riccar 8900, 8955 och 8905 dammsugare har alla metallplattor, penselrullar och handtagsslangar. De kommer också med en längre garanti; Sanitaire DuraLux kommer med 2 år medan Riccar kommer med ett femårigt hushåll och ett års kommersiell garanti.

 

Med sin dyra prislapp är det definitivt värt att jämföra Sanitaire-dammsugare mot andra märken först men utan tvekan är de bland de bästa på marknaden idag – speciellt de stora upprättmodellerna.