Vad är en Steam Städfirma ?

En golvångrengörare är mycket bättre lämpad för att rengöra ditt golv än en enkel städfirma göteborg. Detta beror på att ånga används vid temperaturer på tvåhundra femtio till trehundra grader Fahrenheit för att rengöra och desinficera ytor. En annan extra fördel är att eftersom ånga är så effektiv krävs inte kemiska medel, vilket resulterar i en mycket grön lösning.

Om du är allergisk lidande är det här ett utmärkt val för dig, för att de har visat sig döda dammmidd och avlägsna allergener som mögel och bakterier mycket effektivt. Låt oss inte glömma fläckrengöringseffekten hos ångrengöringsmedel, eftersom smuts, smuts och smuts inte längre stämmer för att rengöra!

 

När de flesta tycker om ångrengöring, tänker de på mattor, men faktiskt ångkokare är ännu effektivare i badrummet för tuffa städpunkter som injekteringsrör och duschdörrar, och är också effektiva vid städfirma göteborg av gardiner och träpaneler.

 

När du använder en ångrengörare, blir de flesta vana vid rengöringskraften och glömmer ofta vad den här maskinen verkligen gör. Därför är det viktigt att komma ihåg hur varmt ångan verkligen är, eftersom ånga vid temperaturer på 300 grader kan allvarligt skada en människa. Av den anledningen är det viktigt att inte låta ett litet barn använda maskinen.

 

En ångrengörare är inte densamma som en “steam vac” som i själva verket är ett vakuum som bara använder hett vatten för att städfirma göteborg en yta och dammsuger den sedan tillbaka. En verklig ångrengörare, som en Bissell-golvångare, har en vattentank och en värmeenhet inuti enheten. Du kan fylla tanken med kranvatten, och sedan efter fem till tio minuter kommer vattnet att bli vattenånga, trycksatt inuti enheten.